Esko ja Sauli ovat ASKOn faneja

Lounastreffeillä 9.9.
Tänään oli yksi parhaista päivistä lounastreffeillä.

Tapasin kaksi ’lounasaktivistia’. Esko ja Sauli, kaksi hyväntuulista ystävää käy lähes päivittäin syömässä lounastreffeillä. Syykin on selvä; hyvää ruokaa ja hyvässä seurassa. Pojilla, jos saan heitä nyt pojiksi kutsua, on selkeä tarve tulla syömään yhdessä ja vaihtamaan kuulumisia joko keskenään tai sitten muiden pöydässä olevien kanssa. Heillä on myös keskinäinen kisa: kumpi ennättää ensiksi maksamaan molempien ruuat!

Saulia ja Eskoa ei tarvitse pyytää puhumaan, eikä heiltä tarvitse juuri kysellä, tarinaa, asiaa ja juttua tulee. Tarinaa tulee tästä päivästä, nuoruudesta, ex-työjutuista ja omasta perheestä. On valtavan kiinnostavaa ja antoisaa kuunnella, mitä kaikkea ihmisille on tapahtunutkaan. Jokainen vastaa tietenkin itse esittämäänsä kysymykseen, mutta kun saa hieman peiliä itselle keskustelun aikana, niin pian alkaa ratkaisutkin omassa päässä valjeta.

Tänään Sauli kertoi yhden lounastreffien parhaimmista paloista. ”Nyt kun minä käyn täällä joka päivä syömässä monipuolisesti, olen kuin toinen ihminen. Voin todella hyvin!” – Niinpä, terveellinen ja hyvä lounas antaa puhtia loppupäivään, eikä illalla tarvitse syödä isoja annoksia.

Molemmat pojat täyttivät projektin palautelomakkeet ja palaute oli mukavaa luettavaa. Lounastreffit sopivat molemmille erittäin hyvin ja ovat saamaansa palveluun ja ruokaan erittäin tyytyväisiä. Sauli jopa ehdottaa, että Eskosta tulisi treffien hyvä isäntä! Molemmat ovat valmiita toimimaan lounastreffien markkinamiehinä ja jakamaan esitteitä ympäri kaupunkia.

Maailmassa on paljon ihmeellisiä ja erinomaisia asioita ja – ihmisiä!

Esko ja Sauli

Teksti ja kuva: Marja-Liisa Laitinen, TKI-asiantuntija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s