ASKO laajentaisi liikeideaa

7.10. lounastreffeillä

Lounastreffeissä olisi laajenemisen mahdollisuudet. Ajatus tuli mieleen siinä vaiheessa kun olin lähdössä lounastreffeille Rokkalan suuntaan työkaverin juuri soittaessa ja pyytäessä lounaalle. Sanoin, että lähdeppäs mukaan Rokkalan lounastreffeille niin katsotaan, ketä muita siellä on ja mitä pidät tästä lounastreffiajatuksesta?

Lounasta syödessämme tarkkailimme asiakaskuntaa ja huomiomme kiinnittyi pikku vauvoihin ja äiteihin. Heitä kävi kahvilassa useampiakin. Ja heitä on käynyt aiemminkin. Voisiko lounastreffit olla kohdistettu myös äiteihin jotka ovat äitiyslomalla? Todennäköisesti moni kaipaa vaihtelua vaippasulkeisten keskelle, on mukava nähdä muita ihmisiä ja kuulla muita ääniä.

Työkaverini antoi heti muutamia vinkkejä, kuten lounastreffipöydän merkinnän näkyvyyden selkeämmäksi. Ja hän lupasi laittaa vielä muitakin vinkkejä lisää. Lisävinkkejä nyt tarvitaankin, etteivät lounastreffit kuihdu olemattomiin.

Muuten, kuulin eilen eräästä Kuopiossa syntyneestä liiketoiminnan ideasta; ikäihmiset tilaavat kotiin ruokareseptien mukaisia ruokatilauksia. Yrittäjä tuo ruuat kotiin ja ikäihmiset valmistavat ruuat näistä itse. Tämä on jo varsin pitkälle kehittynyttä kotiruokapalvelua. Suurin osa kotiruokapalveluista määrittelee itse listat ja asiakkaat valitsevat näistä. Tässä ideassa asiakas määrää tahdin alkulähteiltä asti.

Teksti: Marja-Liisa Laitinen, tki-asiantuntija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s