Luomutuotteet näyttävästi esillä Anugassa Kölnissä!

Anuga-messut ovat Euroopan mittakaavassa todella isot elintarvikemessut, jotka järjestetään 10.-14.10.2015 Kölnissä. Messuilla on 7000 näytteilleasettajaa sadasta maasta.

Organic food on saanut Anugassa oman hallin. Tuotteita on esillä noin 1500. Suomalaisia yrittäjiä ja tuotteita ei oman etsintäni mukaan tällä kertaa hallista löytynyt. Anugassa on tänä vuonna esillä tuttuja luomuviljatuotteita ja niistä tehtyjä jalosteita, juomia, juureksia, kasviksia ja monenlaisia muita tuotteita.

Uutuuksista luomusektorilla voisi mainita painonhallintaan kehitellyt tuotteet, vegaaneille suunnatut luomutuotteet sekä erilaiset ei-tuotteet kuten gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton.

Yleiset ruokatrendit näkyvät myös luomutuotemarkkinoilla. Luomutuotteista on kehitetty mm. erilaisia snack-tuotteita niin aamiaispöytään kuin välipalaksikin.

Organic-, bio-, nature-sanat ovat hyviä lisiä tuotemarkkinoinnissa ja niitä käytetään mielellään. Virallisia luomumerkintöjä ei hallin kaikista tuotteista valitettavasti löytynyt.

Anuga-messuterveisin Taina

Teksti: Taina Harmoinen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s