FinRelax kokoaa yhteen hyvinvointimatkailun kärjet ja vie ne maailmalle

WP_20151030_14_54_38_Pro

Hyvinvointimatkailun edistämiseen keskittyvä FinRelax on yksi Visit Finlandin kolmesta kasvuohjelmasta. Ohjelman todellinen lähtölaukaus nähtiin aloitusseminaarissa lokakuun viimeisenä perjantaina Suomen luontokeskus Haltiassa Espoossa.

Ohjelman tavoitteet ovat kovat kuten pitääkin, sillä FinRelax pyrkii nostamaan Suomen hyvinvointimatkailun kansainväliseksi kärkimaaksi. FinRelax vie eteenpäin tuoretta suomalaisen hyvinvointimatkailun strategiaa, jonka visiona on olla vuonna 2020 maailman paras luonnollisen hyvinvoinnin lähde. Luonnosta saatava hyvinvointi onkin strategian ytimessä. Tavoitteita kohti pyritään edistämällä alueellisten hankkeiden yhteistyötä, levittämällä hyviä käytänteitä ja sparraamalla yrityksiä, markkinaselvityksillä sekä tukemalla yritysten myyntityötä eri keinoin. Pääkohdemarkkinoiksi suomalaiselle hyvinvointimatkailulle on määritelty Venäjä, Saksa ja Japani.

FinRelax-ohjelma tukee hyvin myös Etelä-Savossa tehtävää hyvinvointimatkailun kehittämistyötä, jossa Mamkin LUOTUO-hanke on osatekijänä. Kasvuohjelma muun muassa tuottaa tärkeää tietoa markkinoista palvelukehityksen tueksi ja tarjoaa kärkituotteille mainioin reitin ulkomaiden markkinoille. Tähän joukkoon päästäkseen alueen yritysten on kuitenkin täytettävä FinRelaxin laadulliset ja sisällölliset tuotesuositukset, joihin voi tutustua Visit Finlandin verkkosivuilla.

Osallistu WinRelax-tuotekehityskilpaluun!

Avausseminaarissa lanseerattiin myös WinRelax-kilpailu, johon matkailuyritykset voivat tarjota omia hyvinvointimatkailun kärkituotteitaan aikavälillä 16.11-31.12.2015. Kilpailussa valitaan 20 tähtituotetta ja raadin valitsema määrä potentiaalisia FinRelax-tuotteita. Tähtituotteet tullaan lanseeraamaan Berliinin ITB-messuilla maaliskuussa 2016. Lue lisää ja osallistu: http://www.visitfinland.fi/news/winrelax-tuotekehityskilpailu-2015/

http://www.visitfinland.fi/tuoteteemat/hyvinvointimatkailu/

 

Viljo Kuuluvainen, projektipäällikkö, Mamk, LUOTUO-hanke

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s