Vastuullisuudesta valttia

VASTUULLISUUDESTA_VALTTIA_2_MG_4866

 Paikallisuus, tuoteturvallisuus ja lähiruoka ovat vastuullisen ruoantuotannon elementtejä, joiden hyödyntäminen kilpailukeinona on pientenkin elintarvikeyritysten ulottuvissa. Tämä kuluttajaa kiinnostava tieto saadaan perille monipuolistamalla ruokaan liittyvän viestinnän sisältöä ja kanavia.

 Vastuullisuudesta valttia eteläsavolaiselle ruoalle –hankkeessa opastetaan elintarvikealan mikro- ja pienyrityksiä varmistamaan perusasiat kuntoon uudistuneen lainsäädännön mukaisesti sekä huomioimaan vastuullisuuden markkinointiviestinnässä.

 Keväällä 2016 käynnistyvät sekä elintarvikkeita valmistaville yrityksille että ammattikeittiöille suunnatut infotilaisuudet teemalla Elintarviketietoasetus muuttui – mitä vaikutuksia yrityksellesi? Näitä syksyyn jatkuvia tietoiskutyyppisiä tilaisuuksia seuraavat työpajat, joissa pakkausmerkintäsäädöksiä ja muuta kuluttajalle lainsäädännön edellyttämää viestintää tarkastellaan yksityiskohtaisesti ja yritysten kokemien ongelmien pohjalta.

 Vuoden 2016 lopulla ja vuoden 2017 aikana hankkeessa keskitytään yritysten markkinointiviestintään. Infotilaisuuksissa ja työpajoissa tuodaan silloin esille keinoja, joilla pienet yritykset voivat hyödyntää vahvuuksiaan ruoantuotannon vastuullisuudessa. Lisäksi esitellään mahdollisuuksia sosiaalisen median välineiden hyödyntämiseksi.

 Mikkelin ammattikorkeakoulun hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Hanke alkoi 1.1.2016 ja päättyy 30.10.2017.

 Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässä https://www.facebook.com/groups/1188113651248275/

 Lisätietoja hankkeesta: http://www.mamk.fi/valtti

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s