Selkokielikoulutus 7.9.2016 (täynnä)

SELKOKIELI-KOULUTUS

Erityisnuoret ja digiajan osallisuus -hanke (ERNOD) järjestää selkokielisen viestinnän koulutuksen Helsingissä 7.9.2016 klo 9:00-17:00 Kansalaisfoorumin toimintatilassa (Hämeentie 19, Helsinki). Koulutus on suunnattu nuorten kanssa työskenteleville sekä heille viestintää tekeville. Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja:

  • Selkokeskus & selkokielen käyttäjäryhmät
  • Selkokirjoittamisen teoria
  • Selkotaitto, kuvat ja julkaisut
  • Selkokieli internetissä

Lisäksi koulutus sisältää selkokieliharjoituksia.

Koulutus on maksuton. Koulutukseen mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Kouluttajana toimii Eliisa Uotila Selkokeskuksesta. Hanke tarjoaa aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas on omakustanteinen.

Koulutus on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle ottamalla yhteyttä Sannaan (sanna.lappalainen@mamk.fi, puh. 040 637 7903)

Selkokielikoulutuksen järjestää Erityisnuoret ja digiajan osallisuus -hanke (ERNOD). ERNOD-hanke toteutetaan ajalla 1.9.2015–31.8.2017. Hanketta hallinnoi Mikkelin ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina hankkeessa toimivat Humanistinen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunginkirjasto, Kouvolan kaupunginkirjasto ja Suomen Nuorisoseurat ry. Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta ja hankkeen toteuttajatahot.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s