Eteläsavolaisella hyvinvointituotteella tilaisuus näkyä kansainvälisillä markkinoilla  

4f555f56656eb91e63b16e51c6304e0d866b071b

Hyvinvointimatkailu on kansainvälisesti kasvava ala ja teeman ympärille luodaan jatkuvasti uusia tuotteita. Hyvinvointimatkailulla tarkoitetaan matkailua, joka edistää kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja terveyttä. Juuri käynnistyneessä Saimaa Wellbeing-kilpailussa etsitään eteläsavolaisen hyvinvointimatkailun kärkituote.

Etelä-Savossa on lukuisia luontolähtöisiä hyvinvointimatkailutuotteita, joita on nyt aika nostaa esille. Saimaa Wellbeing-kilpailu antaa yrityksille näkyvyyttä ja mahdollisuuden päästä kansainvälisille markkinoille. Kutsumme mukaan eteläsavolaisia toimijoita, jotka panostavat hyvinvointimatkailun kehittämiseen.

Kilpailuun osallistuvia tuotteita arvioidaan Visit Finlandin kansainvälistymiskriteereiden ja hyvinvointimatkailun FinRelax-kriteereiden mukaan.  Hyvinvointimatkailun kriteereissä kannustetaan yrityksiä panostamaan tuotteissaan maamme luontaisesti tarjoamiin hyvinvointielementteihin, joita ovat esimerkiksi sauna, mökki, vesi, hiljaisuus ja kevyet luontoaktiviteetit.

Näkyvyyttä FinRelax-ohjelmassa

Saimaa Wellbeing -kilpailun voittajan valitsee matkailualan asiantuntijoista koostuva raati. Valinta julkistetaan 10.11.2016. Kilpailun voittaja nousee tähtituotteeksi valtakunnalliseen Visit Finlandin FinRelax-ohjelmaan joka takaa sille kansainvälistä markkinointi- ja myyntitukea sekä näkyvyyttä.

Kilpailu on käynnissä 14.9–15.10.2016.  Järjestäjinä ovat Mikkelin ammattikorkeakoulun hallinnoima Luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutusten tuotteistaminen (LUOTUO) -hanke yhteistyössä Visit Finlandin kanssa.

Osallistumisohjeet kilpailuun: www.mamk.fi/saimaawellbeing

Lisätietoja:
Viljo Kuuluvainen, projektipäällikkö
LUOTUO-hanke, Mikkelin ammattikorkeakoulu
p. 040 670 1695, viljo.kuuluvainen@mamk.fi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s