Sosionomiopiskelijat yökirjastoa järjestämässä

whatsapp-image-2016-11-03-at-10-58-14

Aino, Reetta & Riikka

Me ollaan 3 sosionomiopiskelijaa Mikkelin ammattikorkeakoulusta. Opiskellaan nyt kolmatta vuotta ja toteutetaan projektityön opintoina Yökirjasto-tapahtumaa.
Me lähdettiin tähän projektiin mukaan, koska ei olla tehty aikaisemmin tämän tyyppistä projektia ja kohderyhmä ei ole meille niin tuttu.

Tähän mennessä ollaan pidetty palavereita kaupungin kirjastolla projektityöntekijä Virpi Lahdensuon kanssa. Saatiin ERNOD-hankkeesta ja yökirjastosta lisää tietoa, jonka pohjalta lähdettiin suunnittelemaan tätä meidän tapahtumaa. Olemme tutustuneet muihin järjestettyihin yökirjastoihin Mikkelin lähellä. Pallottelimme myös mahdollista paikkaa tapahtumalle, jonka jälkeen päädyimme Rantakylän kirjastoon.  Käymme esittelemässä tapahtumaa Bovallius-ammattiopistolla, Savosetin monipalvelukeskuksessa sekä Olkkarin Tatu-ryhmässä.

Yökirjasto- tapahtuma järjestetään 25-26.11.2016 Rantakylän kirjastossa. Tapahtuma on tarkoitettu 15-29-vuotiaille, kuten ERNOD-hankekin. Tarkoituksena on harjoitella medialaitteiden käyttöä eri tavoin, tutustua kirjastoon sekä tuottaa lyhytelokuva nuorten omien ideoiden pohjalta. Illalla katselemme elokuvaa ja herkutellaan, jonka jälkeen yövytään kirjastossa. Yöpyminen ei kuitenkaan ole pakollista. Tapahtuma on nuorille ilmainen.

yokirjasto
Seuraavaksi meidän täytyy suunnitella konkreettisesti ohjelmaa, vaikka meillä on jo paljon ideoita. Jäljellä on vielä monta käytännön asiaa, jotka tulee hoitaa valmiiksi ennen tapahtumaa.
Odotamme itsekin tapahtumaa kovasti. On mielenkiintoista nähdä minkälainen lopputulos on. Toivottavasti saamme innokkaita nuoria mukaan tapahtumaan.
Terveisin Aino, Riikka ja Reetta
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s